Vse pravice pridržane©
DIREKT2INVEST D.O.O. 2016

O nas

Retrogarda z digitalnimi kreativnimi rešitvami izvaja projekte z edinstveno zasnovo in inovativnostjo, ki združuje kreativnost in strategijo.

portfolio

Oblikujemo spletna mesta in trgovine. Razumemo potrebe podjetij pri digitalni predstavitvi vključno z vsemi vidiki kot je spletno načrtovanje, razvoj spletnih strani, optimizacija (SEO) in socialne medijske kampanije. Svetujemo pri načrtovanju in pripravi vsebin ter poskrbimo za učinkovit spletni nastop. 

Poskrbimo za varno gostovanje vaše spletne strani in vidnost v spletnih brskalnikih.


Funkcionalna, trendovska, vendar kreativna in funkcionalna zasnova vizualne komunikacije je naš cilj pri načrtovanju in ustvarjanju podob.


Poleg spletnih rešitev oblikujemo celostne grafične podobe podjetij, blagovne znamke. Pomagamo vam lahko pri oblikovanju nove identitete ali s svežimi pristopi razširimo obstoječo, ki bo dodatno pripomogla pri rasti vašega podjetja. Oblikujemo poslovne tiskovine od reklamnega do promocijskega materiala. K celostni rešitvi prispevamo s fotografijo in ilustracijo ter videomontažo. Del ponudbe je tudi cenovno ugoden tisk.


Zavedamo se pomembnosti individualnega pristopa do vsakega projekta s katerim lahko ustvarimo inovativno oblikovanje, ki izstopa.