Vse pravice pridržane©
DIREKT2INVEST D.O.O. 2016

blog article

Kako preklicati poslano e-pošto v Gmailu?

Pred kratkim je podjetje Google za odjemalca elektronske pošte Gmail pripravilo nadvse zanimiv dodatek, ki nam omogoča preklic že odposlane elektronske pošte. Nova možnost je na voljo pod splošnimi nastavitvami in omogoča preklic v časovnem razponu do 30 sekund od trenutka, ko kliknete na gumb pošlji. 

blog

Lahko Facebook svoje uporabnike spreobrne v potrošnike?

Kaj bo možnost spletnih nakupov preko Facebooka pomenila za spletno prodajo?
Strokovnjaki za marketing se že dolgo zavzemajo povezati družbena omrežja z marketingom, sploh ko je govora o Facebooku in njegovih 1,5 miljarde mesečno aktivnih uporabnikov.

blog

Microsoft razkril vse strojne zahteve za Windows 10!

Ker je zanimanje za operacijski sistem Windows 10 iz dneva v dan večje, so pri podjetju Microsoft sprejeli odločitev, da razkrijejo podatke o strojni opremi, ki bo podpirala namestitev novosti na osebne in prenosne računalnike, mobilne naprave in naprave internet stvari. Microsoft se je pri določanju minimalnih strojnih zahtev dejansko osredotočil predvsem na uporabniško izkušnjo. To v praksi pomeni, da bodo tudi naprave, ki bodo izpolnjevale zgolj minimalne stojne zahteve, končnemu uporabniku ponujale dovolj kakovostno uporabniško izkušnjo.

alt-icon

Facebook vam bo plačal za videoposnetke

S to potezo se bo Facebook poskušal postaviti po robu YouTubu. Tako kot Google in njihov YouTube bodo sedaj tudi pri Facebooku uporabnikom z gledanimi videi začeli plačevati 55 % denarja, ki ga bo posnetek prinesel v blagajno.